Illustration: Studio Moss

Välkommen på infoträffar om frilansavtal den 13 mars

Svenska Fotografers Förbund bjuder härmed in Svenska Tecknares medlemmar till sina fotofrukostar om Bonnier News frilansavtal runt om i Sverige den 13 mars. På kvällen samma dag blir det även ett samtal om upphovsrätt i Stockholm. Välkomna!

Vid fotofrukostarna kommer det informeras om Bonnier News nya avtal och vad det principiellt kan betyda för branschen i stort när avtal som det Bonnier News tog fram börjar cirkulera. Bonnier News kom nyligen med ett nytt avtal för frilansare. Avtalen var oskäliga och vi var flera organisationer, Journalistförbundet, Svenska Fotografers förbund och Bildleverantörernas Förening som i ett gemensamt öppet brev kritiserade avtalen. Bonnier News tog till sig kritiken och reviderar nu sitt avtal. I skrivande stund har vi dock inte sett det nya avtalet.
.
För facebookevent för fotofrukost i respektive stad, se nedan:
.

Informationsträff om upphovsrätt och villkor i Stockholm

På kvällen den 13 mars välkomnar vi på initiativ av Svenska Fotografers Förbund i samarbete med Pressfotografernas Klubb Stockholm, Journalistförbundet och BLF Bildleverantörernas Förening till en informationsträff om upphovsrätt och villkor på Galleri Kontrast i Stockholm.

Vem har råd att frilansa när villkoren bara blir sämre och sämre? Vad händer med demokratin i ett land där de som skapar innehållet i våra medier inte kan verka?

Välkommen på en informationsträff om upphovsrätt och villkor.
NÄR: 13 mars kl 18.00

VAR: Galleri Kontrast, Hornsgatan 8, Stockholm

Till facebookeventet: https://www.facebook.com/events/420593505182725/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.