Nytt för i år – Deklarationsakuten

Som en del i att kunna ge medlemmar i Svenska Tecknare ett bra stöd i deklarationstider erbjuds nu Deklarationsakuten. Det är en telefonlinje för frågor och funderingar kring moms, avdrag och allt annat som rör deklarationen.

Deklarationsakuten kommer att vara öppen mellan 13.00-16.00 onsdagen den 10 april. Den som kommer att sitta vid telefonen är ekonomen Anna Berkius Kolte, auktoriserad redovisningskonsult och civilekonom med mångårig erfarenhet av ekonomiarbete som ekonomichef, controller, konsult och styrelseledamot. Anna jobbar annars på Svenska Tecknares redovisningsbyrå.

För att Deklarationsakuten ska fungera på bästa sätt så ber vi dig som medlem att skicka in dina frågor i förtid till adressen deklarationsakuten@svenskatecknare.se senast den 4 april. Det blir din anmälan till Deklarationsakuten. På detta sätt har Anna tid att förbereda svar och/eller eventuellt fråga efter ytterligare dokument.  Tänk på att skicka samtliga frågor i samma mejl eller dokument. Vid tillägg av frågor hamnar dessa längst bak i kön.

Den 10 april blir du sedan uppringd någon gång mellan 13.00-16.00. Du som inte skickat in din fråga kan också chansa och ringa spontant under telefontiden. Telefonnumret är detsamma som under juristens telefontid: 08-556 029 10. Har du inte möjlighet att prata i telefon just denna dag kommer ditt svar i mejlform.

Efter telefontiden har Anna ytterligare tid (som dock är begränsad) för att ge svar på de frågor som kommit in under själva telefontiden eller tidigare via mejl men som inte hunnits med.

Anna Berkius Kolte svarar på dina frågor i Deklarationsakuten den 10 april.

Deklarationshandledning
Svenska Tecknare tar också, som varje år, fram en uppdaterad deklarationshandledning med hjälp av vår redovisningsbyrå. Handledningen är speciellt anpassad till våra medlemmar och kommer att finnas tillgänglig på Svenska Tecknares hemsida för dig som inloggad medlem i samband med deklarationskursen och deklarationsakuten.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.