Grafiska formgivarna Hanna Edghill, Lisa Olausson (foto: Peter Westrup) och Razi Kantorp-Weglin håller föreläsning i samband med Svenska Teckmares årsmöte.

Inspirationsföreläsning om samtida grafisk form – Fullsatt

I samband med Svenska Tecknares årsmöte den 10 maj välkomnar sektionen för grafisk form föreningens medlemmar till inspirationsföreläsning med Hanna Edghill, Lisa Olausson och Razi Kantorp-Weglin. Välkommen!

Svenska Tecknares sektion för grafisk form har bjudit in Hanna Edghill, Lisa Olausson och Razi Kantorp-Weglin, tre frilansande grafiska formgivare som jobbar med design utifrån olika perspektiv. Under föreläsningen kommer det finnas tid för samtal och möjlighet för publiken att ställa frågor.

Hanna Edghill är AD med fokus på 2D animation och user experience design. Efter 5 år som designer hos Malmö-baserade Topp Design & Innovation driver hon nu eget företag och har nyligen även startat co-working studion ’Jobbet’. Hon brinner för att jobba med produkter och har bland annat varit med och skapat SL appen, fitnessband  & smartklockor åt Samsung.

Lisa Olausson är grafisk formgivare som driver egen studio i Malmö. Hon är utbildad på Royal College of Art i London och arbetar med trycksaker samt utställningsdesign med uppdragsgivare huvudsakligen från kulturområdet.

Razi Kantorp-Weglin är digital designer och frontend-utvecklare baserad i Stockholm. Razi är en av grundarna av  KRIGio, en remote klimatsmart digital byrå med ett stort nätverk av seniora frilansande utvecklare och designers

Program för årsmötesdagen

Inspirationsföreläsning – OBS fullsatt!
10.00–11.30, Svensk Form, Svensksundsvägen 13
Föreläsning med Hanna Edghill, Lisa Olausson och Razi Kantorp-Weglin. Tre frilansande grafiska formgivare som jobbar med design utifrån olika perspektiv.

Årsmöte
13.00–16.00. ArkDes, Exercisplan 4
Årsmötet äger rum i Aulan på ArkDes. Under årsmötets paus bjuds det på fika.

Mingel
16.00–19.00, Svensk Form, Svensksundsvägen 13
Efter årsmötet hålls ett mingel i Svensk Forms bibliotek. Svenska Tecknare bjuder på dryck och tilltugg.

Anmälan
För att kunna planera årsmötesdagen på bästa sätt ber vi dig att anmäla dig till föreläsningen, årsmötet och minglet redan nu. Gärna senast den 1 maj. Anmäl dig genom att trycka här (OBS du behöver vara inloggad) eller genom att ringa till kansliet på 08-556 029 10 eller skriv till medlem@svenskatecknare.se.

Reseersättning
Bor du mer än 10 mil utanför Stockholm men inom Sverige och deltar på årsmötet har du rätt till reseersättning oavsett färdsätt, 10 kr per mil.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.