Svenska Tecknares årsberättelse 2018. Omslag: Omslaget är gjort av Jockum Nordström, art direction/grafisk form är gjord av Mia Degerman/Spektra och Vejde Gustafsson/Spektra.

Läs och kolla in Svenska Tecknares årsberättelse

Svenska Tecknares årsberättelse för 2018 finns nu att läsa här på vår hemsida. Omslaget är gjort av Jockum Nordström och i tidningen finns illustrationer av Ulf Frödin, Anneli Furmark, Karl Grandin, Nathalie Ruejas Jonson, Kari Modén, Helena Davidsson Neppelberg.

Årsberättelsen innehåller bland annat ett reportage om upphovsrätten i ett läge där beställare publicerar bilder utan att ha köpt användningsrätten och amerikanska mediejättar försöker förhindra att EU lagstiftar om just upphovsrätt. Med finns också ett reportage som handlar om Svenska Tecknares satsningar för en bättre bild- och formmarknad.

I årsberättelsen finns också Svenska Tecknares ekonomiska ekosystem samt en presentation av vilka Svenska Tecknares medlemmar egentligen är.

Du som medlem får ditt exemplar tillsammans med nästa nummer av Tecknaren i mitten av maj.

Redaktör för årsberättelsen är Maina Arvas och art direction/grafisk form är gjord avMia Degerman/Spektra och Vejde Gustafsson/Spektra.

Läs och ladda ner årsberättelsen här 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.