Heldagskurs i animation och rörlig grafik i Malmö – FULLSATT

Rörlig illustration/grafik efterfrågas idag i stor utsträckning och är en viktig del i kommunikationen för många företag och organisationer. För att möjliggöra kompetensutveckling inom området anordnar Illustratörcentrum och Svenska Tecknare en medlemsexklusiv heldagskurs i animation och rörlig grafik. Kursen har tidigare anordnats i Stockholm och Göteborg.

Kursen är en introduktion till animation/rörlig grafik och riktar sig även till dig som vill jobba med rörlig design. Som deltagare får du en grundlig genomgång av programmet After Effects och när dagen är slut kommer du förhoppningsvis känna dig säkrare på hur animation och rörlig design kan användas i ditt arbete, oavsett om du idag jobbar som illustratör eller grafisk formgivare.

Kursledare är Johanna Schubert, lärare på Animationsakademin i Stockholm och som sedan många år arbetar som frilansande animatör med både stora och små produktioner, konstnärliga som kommersiella. Johanna har lång erfarenhet av att jobba med animation och illustration och driver även animationsstudion Schubert Animation.

Förberedelser: Som kursdeltagare bör du vara bekväm i programmen Photoshop och/eller Illustrator samt har installerat After Effects på egen bärbar dator, som tas med till kursen. Inga andra förkunskaper krävs.

När: Måndag 23 september kl 11:00–17:00. Lunchpaus mellan ca kl 13.00–14.00.
Fika kan köpas på plats under dagen.
Var: Form/Design Center. Adress: Lilla Torg 9, Malmö.
Anmälan:  För att bli uppsatt på en reservplats e-posta till info@illustratorcentrum.se 
Senast tisdag den 17 september vill vi ha din anmälan. Du behöver vara medlem i ST eller IC. Anmälan är bindande. Begränsat antal platser.
Kostnad: 500 kr. Faktureras efter kursen.

Varmt välkommen!

2 svar till “Heldagskurs i animation och rörlig grafik i Malmö – FULLSATT”

 1. Karolina skriver:

  Måste man va medlem?

  • Kerstin Janemar skriver:

   Hej Karolina!

   Ja det är bara för medlemmar. Allt gott! / Kerstin , kommunikatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.