Illustration Drink & draw: Frida Hammar. Omslag Tecknaren 1904: Illustration av Andreas Samuelsson. Art direction och grafisk form av Mia Degerman och Vejde Gustafsson/Spektra.

Drink & draw och release för Tecknaren i Umeå

Välkommen på Umeårelease för Tecknaren nummer 4 med Drink & draw, i arrangemang av Svenska Tecknare Nord/Illustratörcentrum Nord.

Drink & draw är enkelt: vi träffas, delar våra idéer, tecknar och dricker något eller tar en fika tillsammans. Inga förkunskaper krävs, alla är varmt välkomna.

När: Tisdagen den 3 december ses vi från klockan 19.00 på Norrlandsoperans restaurang Elektra, Operaplan 7 i Umeå.

Kom!: Ta med pennor och papper, köp något att dricka eller äta, och slå dig ner för att teckna och prata teckning.

Dessutom har Helena Wikström, Vita Kuben, Norralandsoperan lovat släppa in Svenska Tecknare i Operans rekvisitaförråd. Vi kommer leta fram roliga objekt som vi planerar att ställa ut på borden, som stillben, att teckna av för om den som vill.

Nummer 4 2019 av Tecknaren innehåller bland annat ett reportage om kopplingen mellan musikskapande och bild- och formskapande, ett porträtt på Maja Säfström, arkitekten som blev illustratör, en essä om hur bilderboken används i förskolan, och en analys av seriealbum om tiden före andra världskriget.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.