Bild: Eva Thimgren

Deklarationskurs var du än bor

Den 20 april är det dags för deklarationskurs. I år kan du som medlem i Svenska Tecknare vara med på kursen oavsett i vilken landsända du befinner dig i. I coronatider ställer Svenska Tecknare om och ger den årliga deklarationskursen digitalt.

Så ta chansen att i lagom tid inför deklarationen ta del av denna matnyttiga kurs (måndag den 20 april) ledd av Anna Berkius Kolte, redovisningskonsult och erfaren utbildare som är uppdaterad och insatt i just Svenska Tecknares områden.

Anna håller även i Deklarationsaktuen och den ekonomiska rådgivningen som Svenska Tecknare tillfälligt erbjuder under våren 2020. Läs mer om Svenska Tecknares deklarationsstöd här.

Deklarationskursen ges för medlemmar i Svenska Tecknare via verktyget Microsoft Teams, måndagen den 20 april mellan klockan 9 och 12. Information om verktyget och den digitala föreläsningen skickas ut till alla anmälda i god tid innan kursen.

Anmälan: senast söndag 19 april
Datum och tid:
Måndag 20 april kl 9–12
Plats: Digitalt via verktyget Microsoft Teams
Anmäl dig här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.