Svenska Tecknares monter på Bokmässan 2017 precis innan mässan startade. Montern delas med Illustratörcentrum. Foto: Svenska Tecknare

Höstens första chans att ansöka om medlemskap i föreningen

Den 12 oktober är nästa tillfälle att ansöka om medlemskap i Svenska Tecknare. Läs mer om hur du ansöker och vad ett medlemskap inom föreningen innebär.

En vår och en sommaren med corona har passerat och vi går mot en höst och ännu en period av ovisshet. Svenska Tecknare arbetar för att yrkesverksamma eller studerande illustratörer, grafiska formgivare, animatörer och serietecknare ska känna sig tryggare på bildmarknaden – oavsett om vi befinner oss i en pandemi eller inte.

För medlemmar erbjuder vi under hösten ekonomisk rådgivning med auktoriserade revisorer. Deras fokus ligger särskilt på att lotsa våra medlemmar rätt i regeringens olika åtgärder inom kulturområdet och för ensamföretagare.

Som medlem inom Svenska Tecknare får du även tillgång till  vår juridiska rådgivning, arvodesrådgivning, möjlighet att delta i kurser och events som föreningens sektioner och kansliet anordnar, kulturtidskriften Tecknaren och mycket mer.

Tillsammans verkar vi för en rikare visuell kultur i Sverige. Ju fler vi blir desto större blir vår möjlighet att verka för kollektivet av bildskapare. Under hösten sker mycket, både inom föreningen och i vår omvärld alltifrån en översyn av PKE-systemet, arbetet med DSM och en presentation i de som fått Kolla!-utmärkelser 2020.

Läs mer om hur du ansöker om medlemskap här.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.