Lotta Kühlhorn. Foto: Magnus Liam Karlsson.

Digitalt samtal med formgivaren Lotta Kühlhorn

Välkommen till ett digitalt samtal med formgivaren Lotta Kühlhorn i regi av Svenska Tecknares sektion i väst. Samtalet äger rum den 28 april kl 14.00.

Lotta Kühlhorn är illustratör, mönsterformgivare samt författare till sex böcker. Samtalet kommer att fokusera på Lotta Kühlhorns långa karriär som formgivare till bokomslag och hur hon arbetar med boken som format.

Föreläsningen äger rum digitalt onsdagen den 28 april klockan 14.00 och arrangeras av Svenska Tecknares och Illustratörcentrums väst-sektioner tillsammans med Göteborgs bildverkstad.

Föreläsningen leds av Lina Schnaufer och Amanda Hoffner representanter för väst-sektionerna. Föreläsningen avlutas med en frågestund.

Välkommen att delta!

När: Onsdagen 28 april kl. 14.00-15.00.
Hur: Via det digitala verktyget Zoom.
Anmälan: Ingen föranmälan, först till kvarn. Max 100 deltagare! Föreläsningen kommer att filmas och finnas tillgänglig på respektive organisations hemsida att lyssna på i efterhand (i sex månader).
Förberedelser: Tillgång till dator och internetuppkoppling. Förbered dig genom att ladda ner Zooms app på mobiltelefon eller dator, så slipper du sitta med det strax innan föreläsningen börjar. Sitt gärna i ett avskilt rum där du kan lyssna ostört.

Läs mer om Lotta Kühlhorn och studera hennes verk: http://kuhlhorn.se/

Logga in som medlem för att ta del av informationen här nedan om hur du kommer åt Zoom-länken till föreläsningen.

Det här innehållet är endast tillgängligt för medlemmar i Svenska Tecknare. Om du är medlem, logga in.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.