Ingrid Sandsborg och Björn Carnemalm. Foto: Peter Wirén.

Föreläsning: Hur skapar man ett skoluppdrag?

Välkomna till en föreläsning om Skapande skola, Konstdepartementet och andra ingångar i hur man som bild- och formskapare kan arbeta med kreativa uppdrag i skolans värld.

Ingrid Sandsborg och Björn Carnemalm är två konstnärer som har arbetat tillsammans i snart tio år under namnet MuralCentralen.

I föreläsningen Hur skapar man ett skoluppdrag? ger de råd och tips hur man som kulturskapare kan sätta ihop ett projekt, marknadsföra det och – inte minst – fakturera för det. De delar med sig av några av sina egna missöden och framgångar med utgångspunkt i sin långa erfarenhet av att arbeta i skolans värld.

Ingrid Sandsborg och Björn Carnemalm presenterar också Konstdepartementet  – en digital bokningsplattform, som ett exempel på hur skolor och kreatörer kan komma att nå varandra lättare i framtiden. I plattformen kan du som kreatör lägga upp ett färdigt förslag på projekt för skolor och blir bokningsbar för uppdrag.

Konstdepartementet initierades av Konstnärscentrum öst, och drivs i samarbete med fyra nationella centrumbildningar – Illustratörcentrum, Konstnärscentrum nationell, Centrum för fotografi, och Konsthantverkscentrum. Är du medlem i vår systerorganisation Illustratörcentrum får du automatiskt lägga upp din profil på Konstdepartementet.

Skicka gärna in frågor på förhand till syd@svenskatecknare.se!

Mer information:
Tid: Tisdagen 21 september, kl 17:00,
Plats: Rehab, Spånehusvägen 83, Malmö
Anmälan: mejla till syd@svenskatecknare.se.
Obs! Begränsat antal platser. Glöm inte att avboka om du får förhinder.

Kaffe, te samt en matig smörgås kommer att serveras.

Arrangemanget genomförs med stöd av Region Skåne och Malmö Stad. 

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.