Prata! Grafisk form: Martin Frostner Studio.

Prata! om bildens värde i den digitala boken

Den 23 september deltar Svenska Tecknare på Bokmässan och på kvällen bjuder vi in till årets första liveversion av Prata!. Samtalet hålls gemensamt med sektionen i väst och innehåller även en release för nästa nummer av Tecknaren. Välkomna!

Vad händer med bildens värde och hur påverkas grafiska formgivare och illustratörer ekonomiskt av att konsumtionen av böcker blir allt mer digital? Med avstamp i Svenska Tecknares rapport – Bildens värde i den digitala boken som släpps på Bokmässan – diskuterar olika aktörer framtiden för bild och grafisk form i en allt mer digital bokvärld.

Mer information:
Vad: Prata! om bildens värde i den digitala boken
När: Torsdag 23 september kl. 18:00
Var: Pustervik, Järntorgsgatan 12–14, Göteborg.
Anmälan: via mejl, här. Ange Anmälan Prata! – Bokmässan i ämnesraden. Sista dag för anmälan är onsdagen 22 september. Begränsat antal deltagare. Glöm inte att avanmäla om du inte kan komma.
Deltagare: Miroslav Šokčić, grafisk formgivare, Erik Wikberg, rapportförfattare Bildens värde i den digitala boken och Joanna Hellgren, illustratör
Moderator: Josefine Engström, ordförande Svenska Tecknare.

Samtalet kommer även att spelas in och kan ses i efterhand i svenskatecknare.se

Release för Tecknaren #3 2021

I samband med Prata! om bildens värde i den digitala boken så hålls även releasefest för nästa nummer av Tecknaren. På plats finns det ryckande färska numret och Tecknares chefredaktör Maina Arvas. Läs mer här.

Illustratörcentrum håller ett event i samma lokaler en timme innan Svenska Tecknare. Anmälan till det eventet sker separat. Läs mer på Illustratörcentrums Facebook.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.