Vad kallar du dig?

Delta i undersökning om yrkestitlar och lämna förslag på nytt namn.

En av insikterna i Svenska Tecknares omvärldsanalys är att föreningen bör byta namn till ett som fångar i hela det visuella kreativa fältet. Nu har du möjlighet att bidra till processen genom att delta i en kort undersökning om yrkestitlar samt lämna förslag på nytt namn. Svara på enkäten här. Vi behöver ditt svar senast den 7 november.

Svaren i enkäten kommer att tas med i processen att ta fram ett nytt namn som leds av Cecilia Lindgren, grafisk formgivare och medlem i Svenska Tecknare sedan 2013 och Henning Wijkmark, strategisk copywriter.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.