Illustration: Alice Lima de Faria.

Bilderboksworkshop med illustratören Alice Lima de Faria

Är du nyfiken på hur du kan arbeta med bilderbokens olika delar? Under en eftermiddag utforskar vi processen att göra bilderbok tillsammans med illustratören och scenografen Alice Lima de Faria.

Alice Lima de Faria är illustratör och scenograf, bosatt i Oslo. Hon har bland annat skrivit och illustrerat böckerna ”Det var inte jag, sa Robin Hund” och ”Fågelfesten”. Den 1 december håller hon en workshop i Malmö för Svenska Tecknares medlemmar.

Illustration: Alice Lima de Faria.

I workshopen tar Alice Lima de Faria upp hur man arbetar med bilderbokens olika delar och hon kommer att gå igenom arbete med dramaturgi, storyboard, karaktärer och miljöer. Tanken är att deltagare ska få arbeta fram en egen liten bok. Välkomna till en spännande eftermiddag i en utforskning om bilderboken!

Mer information:
Vad: Bilderboksworkshop med illustratören Alice Lima de Faria
När: 1 december kl 14:00 – 17:00
Var: Rehab Kultur, Spånehusvägen 83, 214 39 Malmö
Hur: För medlemmar i Svenska Tecknare. Begränsat antal deltagare – först till kvarn. Antal deltagare: 15 st. Anmäl ditt deltagande senast 26 november genom att mejla: syd@svenskatecknare.se
Arrangör: Svenska Tecknare sektion i Syd i samarbete med IASPIS, Konstnärsnämndens internationella program för bild och form.
Vid frågor mejla: syd@svenskatecknare.se

Workshopen genomförs på svenska. Svenska Tecknare bjuder på en fika.

Illustration: Alice Lima de Faria.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.