Illustration: Carl Johanson.

Digitalt samtal med illustratören Carl Johanson

Se i efterhand! Välkommen att titta på ett digitalt samtal med illustratören Carl Johanson som hölls torsdagen den 17 februari kl 14:00 i arrangemang av Svenska Tecknares sektion bildberättande för barn- och unga BUG.

Carl Johanson är illustratör, och bor sedan han gick ut från Konstfack, i Frankrike. Han har arbetat för olika uppdragsgivare både i Sverige och Frankrike och har barnböcker publicerade i Sverige genom Rabén & Sjögren och Piratförlaget samt i Frankrike av förlaget Actes Sud Junior. En del av hans titlar har även översatts till andra språk.

Sektionen för bildberättande för barn och unga genom Joanna Hellgren leder ett samtal med Carl Johanson om teckning, illustration, mat, färg, om atmosfär, och om vad som är bra (och mindre bra) med att bo i Frankrike.

Samtalet hölls den 17 februari 2022 och går att se i efterhand här nedan för inloggade medlemmar.

Det här innehållet är endast tillgängligt för medlemmar i Svenska Tecknare. Om du är medlem, logga in.

 

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.