Deltagare på årsmötet 2019. Foto: Jenny Gustafsson.

Anmälan årsmöte 2022

Varmt välkommen till Svenska Tecknares årsmöte fredag 20 maj kl. 13–17. Delta digitalt via Zoom eller på plats i Stockholm med efterföljande mingel. Läs mer och anmäl dig här nedan.

Årsmötet är Svenska Tecknares högst beslutande organ. Det är din möjlighet som medlem att få större insikt i föreningen och verksamheten, att besluta om vilka som får förtroendeuppdrag samt att påverka den långsiktiga utvecklingen. Här kan du ta del av dagordning och alla underlag för årsmötet.

Årsmöte på ArkDes i Stockholm och via Zoom
I år håller vi till i aulan på Arkdes på Skeppsholmen i Stockholm. Mötet börjar klockan 13.00. Se gärna till att vara på plats klockan 12.30 så att vi kan börja i tid. Efter årsmötet hålls ett mingel i Café Blom på Arkdes.

Du som inte har möjlighet att vara på plats kan delta digitalt via Zoom. Du får då en Zoom-länk och instruktioner via mejl dagen innan mötet. Logga gärna in i god tid före kl. 13, då årsmötet börjar. Ange i anmälan på vilket sätt du önskar delta.

UPPLÄGG ÅRSMÖTE
13.00–17.00
Årsmöte
Aulan, Arkdes (eller digitalt via Zoom)
Adress: Exercisplan 4, Stockholm

17.00–19.00
Mingel för medlemmar
Café Blom, Arkdes

Anmälan
För att kunna planera årsmötesdagen på bästa sätt ber vi dig att anmäla dig till årsmötet och minglet redan nu. Gärna senast 13 maj. Anmäl dig genom formuläret här nedan. Det går också att anmäla sig genom att ringa till kansliet på 08-556 029 10 eller genom att skriva till medlem@svenskatecknare.se.

Reseersättning
Bor du mer än 10 mil utanför Stockholm men inom Sverige och deltar på årsmötet har du rätt till reseersättning oavsett färdsätt, 10 kr per mil.

Vid frågor eller om du avser delta via ombud, kontakta kansliet på 08-556 029 10 eller skriv till medlem@svenskatecknare.se.

Anmäl dig i formuläret nedan. Du måste vara inloggad som medlem för att kunna anmäla dig.

Datum och tid: 20 maj 2021 kl. 13.00–17.00

Det här innehållet är endast tillgängligt för medlemmar i Svenska Tecknare. Om du är medlem, logga in.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.