Karl-Magnus Boske. Foto: Ylva Boske.

Digitalt samtal: Grafisk form i kultur- och nöjesbranschen

Välkommen till ett digitalt samtal om arbete med grafisk form och visuell kommunikation inom kultur- och nöjesbranschen. Svenska Tecknares sektion för grafisk form bjuder in den grafiska formgivaren Karl-Magnus Boske till ett samtal om hans arbete som inkluderat uppdrag för flera kända svenska artister.

Kända artister syns överallt i offentliga och sociala media. Hur arbetar man som grafisk formgivare med den visuella kommunikationen? Möt den visuella designern och art directorn Karl-Magnus Boske med över 30 års yrkeserfarenhet inom svensk musik med uppdrag åt bland andra Ulf Lundell, Rebecka Törnqvist, Lars Winnerbäck och Broder Daniel.

Välkommen på ett spännande samtal torsdagen den 28 april 2022 klockan 14:00 med formgivaren Karl-Magnus Boske. Boske kommer att visa bilder och prata om några av de uppdrag för artister och organisationer inom kultur och nöje som han haft. Samtalet handlar om villkoren för visuell kommunikation där både små och stora branschaktörer kan vara uppdragsgivare. Karl-Magnus Boskes samtalspartner är Pontus Dahlström inom den grafiska sektionen i Svenska Tecknare. Läs mer om Karl-Magnus Boske här.

Mer information:
Vad: Digitalt samtal om grafisk formgivning inom kultur- och nöjesbranschen
När: Torsdag den 28 april 2022 klockan 14:00 – 15:00
Hur: Delta genom att klicka på länken: Samtal med Karl-Magnus Boske
Arrangör: Svenska Tecknare grafiska sektionen
Övrigt: Samtalet är öppet för alla, även icke-medlemmar. Inga förberedelser, anmälan eller förkunskaper krävs. Samtalet är öppet och syftar till att vara både underhållande och upplysande.

Bild: Karl-Magnus Boske. Boske Design.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.