Blir vi Förbundet Visuella kreatörer?

Nu är arbetet med att ta fram ett nytt namnförslag för föreningen klart. Frågan har engagerat många som skickat in namnförslag och deltagit i utvärderingar av olika namn. Inför omröstningen på årsmötet välkomnar vi alla medlemmar till ett presentationsmöte den 20:e april om namnförslaget. På mötet kommer vi gå igenom processen och tankarna bakom namnförslaget.

Svenska Tecknares styrelse föreslår att föreningen byter namn från Svenska Tecknare till Förbundet Visuella kreatörer. Det nya namnförslaget har kommit fram efter mycket omsorgsfullt och gediget arbete som engagerat många medlemmar.

– Styrelsen är tacksam för det stora engagemang som namnfrågan väckt bland våra medlemmar. Tack vare alla kloka förslag och synpunkter under processen har vi nu ett namnförslag som är baserat på medlemmarnas tankar och åsikter i denna viktiga fråga, säger Josefine Engström, ordförande.

Den 20 april klockan 17.00–18.00 presenteras det nya namnförslaget på Svensk Forms bibliotek, Svensksundsvägen 13 Stockholm, eller digitalt via Zoom.

Omröstning om namnbytet kommer att ske på årsmötet den 20 maj. Anmäl dig till årsmötet här.

Anmäl dig till presentationsmötet här nedan i formuläret. Du måste vara inloggad som medlem för att kunna anmäla dig.

Det här innehållet är endast tillgängligt för medlemmar i Svenska Tecknare. Om du är medlem, logga in.

Ett nytt namn?

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.