Workshop i analog animation.

Analog animationsworkshop med Lotta Geffenblad

Välkomna på analog animationsworkshop med Lotta Geffenblad den 22 augusti klockan 18.00-20.00 på Rum för bild och form i Malmö. Arrangemanget är endast för Svenska Tecknares medlemmar.

Svenska Tecknares sektion i södra Sverige bjuder in till en workshop i analog animation med illustratören och animatören Lotta Geffenblad.

I workshopen kommer deltagare att få skapa egna cut-out figurer och bakgrunder av papper och bygga upp enkla ”trickbord” till sin telefon eller surfplatta. Resten av workshopen kommer att gå ut på att animera de figurerna för hand med hjälp av appen iMotion.

Appen ska deltagarna ladda ner till sin telefon eller surfplatta i förväg, och ta med sig och använda under kvällen. Föranmälan krävs och workshopen har ett begränsat antal platser.

Lotta Geffenblad fotad av Klas Hedengren.

Mer information:
Vad: Workshop med Lotta Geffenblad
När: 22 augusti kl 18:00 – 20:00
Var: Rum för bild och form, Friisgatan 12 i Malmö
Arrangör: Svenska Tecknare sektion i Syd
Medlemsexklusivt?: Ja
Förberedelse/material?: Telefon eller surfplatta med appen iMotion installerad
Anmälan: Anmälan sker via formulär nedan senast den 14 augusti. Sista dat. för avanmälan: 18 augusti
Antal deltagarplatser: 15 platser
Bjuds det på något?: Fika

Formuläret är tillgängligt för dig som är inloggad.

Analog animationsworkshop.

Rum för bild och form – Svenska Tecknares pop-up lokal i Malmö
Under 6 månader (april – september 2023) öppnar Svenska Tecknare ett popup-galleri på Friisgatan 12 i Malmö, i samverkan med Malmö universitet, Seriefrämjandet och Illustratörcentrum.

Ny representation i ST Syd

Svenska Tecknare har nya representanter i södra Sverige som håller på att planera spännande program för hösten. De nya representanterna är illustratören Marie Herzog och författaren och illustratören Sanna Borell.

Sanna Borell debuterade med sin första bilderbok 2011 och har sedan dess illustrerat såväl egna som andras texter. Förutom bilderböcker har hon gjort illustrationer till tidningar och allt möjligt annat. Hon bor i Malmö med barn och katt.

Marie Herzog är en Malmöbaserad illustratör som utöver sin egen praktik både föreläser och undervisar inom bildberättande. Hon driver även Bildvärld/Gränsland som arrangerar illustrationsfestivalen i Malmö.

Vad ser ni fram emot mest som representanter i ST syd?
– Det känns extra roligt med Svenska Tecknares nya pop-up lokal på Friisgatan i Malmö! Där kommer vi under augusti-september att arrangera workshops och öppna feedback-kvällar. Vi hoppas på att kunna bidra till att kreatörer i syd möts i sitt skapande och i en kollektiv gemenskap.

För att komma i kontakt med ST Syd, mejla syd@svenskatecknare.se

Marie Herzog. Fotograf Magnus Borgkvist Johansson

Sanna Borell. Fotograf Tove Leifland.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.