Graphic recording

Vi ser en efterfrågan att anlita illustratörer som kan dokumentera möten och workshops genom att ”live-illustrera” och visuellt tolka innehållet i dessa, sk. graphic recording eller grafisk facilitering.

För att möjliggöra kompetensutveckling inom området har nu Svenska Tecknare tillsammans med Illustratörcentrum anordnat en heldagskurs för medlemmar i graphic recording och graphic facitiering.

Kursledare är Karin Grönberg som arbetar med visuell kommunikation som grafisk facilitator och graphic recorder. Hon har en bakgrund som art director på olika reklambyråer och en masterexamen i organisation från Gestaltakademin.

Datum och tid: Fredag 16 februari 2018 kl 10:00–16:00. Lunchpaus mellan ca kl 12.00–13.00. Vi bjuder på fika under dagen.
Plats: Hornsgatan 103 i Stockholm, våning 10.
Kostnad: 500 kr för medlemmar i Svenska Tecknare eller Illustratörcentrum, (ord. pris 5 900 kr exkl. moms). Material och fika ingår i priset. Begränsat antal platser.
Anmälan: FULLBOKAD! medlem@svenskatecknare.se. Senast den 13 februari vill vi ha din anmälan. Vänligen ange i vilken organisation du är medlem (eller båda). Anmälan är bindande.