Lediga tjänster

 

Svenska Tecknare söker administratör

Svenska Tecknare är en intresseorganisation som samlar cirka 1400 professionella illustratörer, grafiska formgivare, serietecknare och animatörer. Vårt syfte är sedan 1955 att stärka medlemmarnas juridiska och ekonomiska intressen. Vi verkar för att förbättra villkoren på den snabbföränderliga och alltmer digitala marknaden för bild och form.

Nu söker Svenska Tecknare en administratör för ett tidsbegränsat uppdrag under våren 2019.  Föreningen driver en omfattande verksamhet. Som administratör har du en nyckelroll på kansliet och i relation till våra medlemmar. I uppdraget ingår att hantera stipendieansökningar, medlemsregister, arbetsgrupper och juryprocesser. Du ansvarar för stora delar av ekonomihanteringen samt inköp. Ditt arbete präglas av en helhetssyn på organisationen och en servicekänsla i relation till ledningen och kollegorna.

Vi tror att du har:

  • Kvalificerad administrativ erfarenhet
  • Förmåga att hantera ett mångfacetterat uppdrag med högt tempo
  • Erfarenhet av ekonomi- och bokföringsfrågor
  • Vana av att hålla i mindre projekt på ett strukturerat sätt
  • Grundläggande IT-kunskap
  • God verbal förmåga

Svenska Tecknares kansli är ett kompetent team på sju personer där dina insatser kommer att få stor betydelse. Vi sitter i trevliga lokaler på Hornsgatan 103 i Stockholm. Tjänsten är på heltid, från januari till juli 2019.

Din ansökan
Välkommen med personligt brev och CV senast den 18 december 2018 till förbundsdirektör Sofia Jerneck på sofia@svenskatecknare.se. Skriv ”Ansökan administratör” i ämnesraden. Vi intervjuar löpande, med start omgående.