Tecknaren nr 5 2016 har ett hemligt omslag! Numret kommer nämligen ut till prisutdelningen i Svenska Tecknares bild- och formtävling Kolla! den 26 oktober och presenterar samtliga guld- och silvervinnande bidrag.

Tre releaser för Tecknaren nr 5 2016

Tecknaren nr 5 2016 kommer ut till prisutdelningen i Svenska Tecknares bild- och formtävling Kolla! och presenterar samtliga guld- och silvervinnande bidrag, tillsammans med intervjuporträtt på tre av personerna bakom tre vinnande bidrag. Dessutom bland annat ett reportage om festivaler om bild och form runtom i världen, en analys av barnböcker om flykt och en essä om Ingrid Vang Nyman.

Första releasetillfället blir Kolla!-galan onsdagen den 26 oktober på Hotel Rival i Stockholm. Tidningen fungerar som prisutdelningens katalog och delas ut på plats. Läs mer om Kolla!-galan här.

Det andra releasetillfället sker i kombination med en Drink’n’draw-kväll arrangerad av Svenska Tecknare Väst, Illustratörcentrum Väst och Serieateljén torsdagen den 27 oktober på Serieateljén i Göteborg. Läs mer här.

Den tredje releasen sker på Form Design Center i Malmö den 8 november. Vi får lyssna till en föreläsning av Michaela Green, design director på Amore Brand Identity Studios, om hur det är att tävla i design. Efter föreläsningen bjuder vi på ett glas, och på plats finns även ett bildspel med alla vinnande Kolla!-bidrag. Läs mer här:

Dessutom finns Tecknaren på plats på serie- och spelfestivalen Comic Con Stockholm 4–6 november, där Svenska Tecknare har en monter tillsammans med Illustratörcentrum.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.