Omslag Tecknaren 1702: Ur Sagor om natten av Kitty Crowther (Lilla Piratförlaget, 2017). Art direction och grafisk form av Mia Degerman och Vejde Gustafsson/Spektra.

Två releaser för årets andra nummer av Tecknaren

För årets första nummer av Tecknaren blir det två releaser, en i Stockholm den 20 april och en i Göteborg den 25 april i samband med AW med tema ”Ovana beställare”. Välkomna!

I Tecknaren nummer 2 2017 intervjuas bilderboksskaparen Kitty Crowther av Sara Teleman inför den kommande boken Sagor om natten. Vi möter de samiska konstnärerna Anders Sunna, Britta Marakatt-Labba och Inga-Wiktoria Påve i ett reportage om politisk samisk bildkonst, skrivet av Anna Kågström. Arkitekten Katarina Bonnevier skriver om skräp och konst, och fyra böcker och tidningar om graffiti analyseras av Johan Jacobsson.

Stockholmsrelease

Välkommen på Stockholmsrelease av årets andra nummer av Tecknaren. Vi ses från klockan 18.00 torsdagen den 20 april på restaurang Cloud Nine, på Torsgatan 1 i Stockholm, www.restaurangcloudnine.se. Du bjuds på dryck, och tidningen finns på plats.

Läs mer och anmäl er till releasen i Stockholm här:
https://www.facebook.com/events/221477081666032/

Göteborgsrelease

Välkommen på Göteborgsrelease nummer 2 2017 av tidningen Tecknaren, i kombination med after work och samtal. Vi ses från klockan 18.00 tisdagen den 25 april i foajén på Atalante, Övre Husargatan 1 i Göteborg, atalante.org.

Svenska Tecknare Väst och Illustratörcentrum Väst bjuder in till samtal på temat ”Ovana bildbeställare – ovana betalare?”: Hur får man som illustratör eller formgivare till ett bra samarbete med någon som inte är van att beställa bilder? Vad ska man tänka på och hur ”lär man upp” nya kunder? Och vad gör man om man blir blåst? En kväll med tips, goda råd och erfarenhetsutbyten. Medverkande annonseras senare. Tidningen finns på plats och det finns en bar i foajén.

Läs mer och anmäl er till releasen i Göteborg här:
https://www.facebook.com/events/164120777443944/

Omslag Tecknaren 1702: Ur Sagor om natten av Kitty Crowther (Lilla Piratförlaget, 2017). Art direction och grafisk form av Mia Degerman och Vejde Gustafsson/Spektra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.