Omslag Tecknaren 1802: Mona Chalabi fotograferad av Kyle Dorosz. Art direction och grafisk form av Mia Degerman och Vejde Gustafsson/Spektra.

Release för Tecknaren #2 2018 i tre städer

Välkommen på release för Tecknaren nummer 2 2018 i Stockholm, Umeå och Göteborg, som denna gång hålls i kombination med after work, samtal och Drink & Draw.

Ett porträtt på statistikjournalisten och illustratören Mona Chalabi på The Guardian i New York, ett reportage om den svenska självbiografiska serieromanen, en essä om den tecknade linjen och en analys av dokumentära serier. Det är en del av innehållet i nummer 2 2018 av Tecknaren som firas med tre releaser:

I Stockholm torsdagen den 12 april blir det release från klockan 18.00 på övervåningen på Folkbaren, Hornsgatan 72. Vi bjuder på dryck och tilltugg och tidningen finns på plats.
Läs mer

I Umeå måndagen den 16 april blir det release i kombination med Svenska Tecknare Nord/Illustratörcentrum Nords evenemang Drink & Draw, från klockan 19.00 på Pipes of Scotland, Västra Norrlandsgatan 17 i Umeå. Det blir även ett samtal med Maria Persson kring hennes projekt Dagens Dam.
Läs mer

I Göteborg torsdagen den 19 april blir det release från klockan 18.00 på Svenska Tecknare Västs och Illustratörcentrum Västs after work i foajén på Atalante, Övre Husargatan 1. Kvällens samtalsgäst är konstnären Daniel Götesson, verksam under namnet Ekta, som kommer att prata om olika slags uppdrag, streetart, konst och illustration, och hur det funkar att arbeta med både egna konstnärliga projekt och illustrationsuppdrag.
Läs mer

Tack alla medverkande: Andreas Berg, Lars Fuhre, Anna Kågström, David Melander, Alexandra Sundqvist, Sara Teleman, Ida Therén, Sandra Åkesson, Lisa Ewald, Axel Hugmark, Karin Sunvisson, Kyle Dorosz, Fernando Medina, Elena Tillman Sperandio, Mia Degerman, Vejde Gustafsson.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.