Omslag Tecknaren 1904: Illustration av Andreas Samuelsson. Art direction och grafisk form av Mia Degerman och Vejde Gustafsson/Spektra.

Release av Tecknaren nr 4 2019 i Malmö

Välkommen på Malmörelease för Tecknaren nummer 4 2019 i arrangemang av Svenska Tecknare Syd/Illustratörcentrum Syd.


Tisdagen den 3 december ses vi klockan 17.00–19.00 på Grand Öl & Mat, Monbijougatan 17. Tidningen finns att få på plats, och det blir en chans att träffa Svenska Tecknares nya regionala representanter i Malmö: serieskaparen, konstnären och författaren Tony Cronstam och serietecknaren och musikern Mats Källblad.

De som vill kan gå vidare till Rum för serier, Friisgatan 12, och höra samtalet ”Att skapa barnserier idag” med Johanna Kristiansson och Joakim Gunnarsson, som arrangeras av Svenska Tecknares sektion Bildberättande för barn & ung klockan 18.00–20.00. (Läs mer och anmäl dig till det här).

Nummer 4 2019 av Tecknaren innehåller bland annat ett reportage om kopplingen mellan musikskapande och bild- och formskapande, ett porträtt på Maja Säfström, arkitekten som blev illustratör, en essä om hur bilderboken används i förskolan, och en analys av seriealbum om tiden före andra världskriget.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.