Omslag Tecknaren 1904: Illustration av Andreas Samuelsson. Art direction och grafisk form av Mia Degerman och Vejde Gustafsson/Spektra. Bild: Freja Erixån.

Release av Tecknaren nr 4 i Göteborg och boksamtal med Freja Erixån

Välkommen på Göteborgsrelease för Tecknaren nummer 4 2019 som arrangeras av Svenska Tecknare Väst/Illustratörcentrum Väst.


Torsdagen den 5 december ses vi från klockan 18.00 på Göteborgs Bildverkstad, Linnégatan 21, våning 4. Tidningen finns att få på plats och vi bjuder på ett glas glögg. Under kvällen får vi ett boksamtal med Freja Erixån, serieskapare, bildkonstnär, illustratör och författare baserad i Malmö, som i år debuterade med seriealbumet Över min döda kropp på Kartago.

Nummer 4 2019 av Tecknaren innehåller bland annat ett reportage om kopplingen mellan musikskapande och bild- och formskapande, ett porträtt på Maja Säfström, arkitekten som blev illustratör, en essä om hur bilderboken används i förskolan, och en analys av seriealbum om tiden före andra världskriget.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.