Omslag Tecknaren 2003: Bild av Doaa el-Adl, från boken Die Welt der Frau (Scherz & Schund, 2020). Art direction och grafisk form av Mia Degerman och Vejde Gustafsson/Spektra. Pontus Dahlman, Maina Arvas, foton privata.

Digital release för Tecknaren #3 2020 + samtal om bokformgivning

Tecknaren nummer 3 2020 kommer ut den 25 september, dagen innan den 24 september välkomnar vi er alla till digital release med chefredaktör Maina Arvas och journalisten Pontus Dahlman. Hoppas vi ses på livesändning på Svenska Tecknares Instagram stories!

Tecknaren nummer 3 2020 kommer ut den 25 september och innehåller bland annat ett porträtt på den egyptiska satirtecknaren Doaa el-Adl, ett reportage om serieböcker för barn, en essä om bokformgivning av politisk litteratur, och en analys av digitala bildutställningar.

Vi firar det med en digital release: torsdagen den 24 september bläddrar vi i det nya numret tillsammans i en livesändning från Svenska Tecknares Instagram. Journalisten Pontus Dahlman samtalar om omslagsformgivning av politiska böcker för 50 år sedan och i dag med Tecknarens chefredaktör Maina Arvas.
För att se, gå in på Svenska Tecknares Instagram stories klockan 15.30–15.45 torsdagen den 24 september. Läs mer på facebook.com/tecknaren.
Omslag Tecknaren 2003: Bild av Doaa el-Adl, från boken Die Welt der Frau (Scherz & Schund, 2020). Art direction och grafisk form av Mia Degerman och Vejde Gustafsson/Spektra. Pontus Dahlman, Maina Arvas, foton privata.
Tack alla medverkande i nummer 3: Pontus Dahlman, Josefine Engström, Johan Jacobsson Franzén, Alexandra Sundqvist, Karin Sunvisson, Sandra Åkesson, Kate England, Fabian Göranson, Olivia Skoglund, Munira Yussuf, Hadeer Mahmoud, Fernando Medina, Elena Tillman Sperandio.
För att ta del av livesändningen den 24 september kl 15.30 behöver du ha mobilappen Instagram installerad och ha skapat ett konto. Sök efter Svenska Tecknares konto. När sändningen är i gång kan du ansluta genom att klicka på Svenska Tecknares profilbild/logotyp. Det går att ställa frågor under sändningen genom att skriva i kommentarfältet.
Releasen går sedan att se i efterhand på Svenska Tecknares Instagramkonto.

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.