Shabnam Faraee. Foto: Anna Drvnik

Nytt nummer av Tecknaren

Tecknaren nummer 1 2021 kommer ut den 12 mars och innehåller ett porträtt på illustratören, konstnären och formgivaren Shabnam Faraee, ett reportage om färgens betydelse i skapandet av bild och form, en essä om den grafiska formgivningen av fotoböcker om katastrofer, och en analys av formgivningen av brädspel.

Vi firar det nya numret med en digital release och ateljébesök!

Fredagen den 12 mars klockan 14.00–14.30 bläddrar vi i det nya numret tillsammans i en livesändning från Svenska Tecknares Instagram. Vi besöker Shabnam Faraee, som porträtteras i det nya numret, i hennes ateljé vid Telefonplan i Stockholm, där hon deltar i den digitala releasen tillsammans med Tecknarens chefredaktör Maina Arvas.

Välkomna att delta digitalt!

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.