Digital release för Tecknaren

Tecknaren nummer 2 2021 kommer ut den 4 juni och det uppmärksammar vi med en digital release. Välkomna att bläddra i sommarens nummer med oss!

Tecknaren nummer 2 2021 kommer ut den 4 juni och innehåller ett porträtt på den grafiska formgivaren Mahmoud Elhossieny som driver Arabic Cover Design Archive i Kairo, ett reportage om kopplingen mellan trädgård och bildskapande, en essä om breddad rekrytering och inkludering på konstnärliga högskolor och en analys av bilderböcker om husdjur.

Digital release den 4 juni

Vi firar det nya numret med en digital release som sänds från Svenska Tecknares Instagram den 4 juni. Gäst är Alexandra Sundqvist, kulturjournalist, musik- och bilderbokskritiker samt Tecknarens nyhetsredaktör, som samtalar med tidningens chefredaktör Maina Arvas om att sätta ord på bilder

När: Releasen sker klockan 14.00–14.30 fredagen den 4 juni mars på Svenska Tecknares Instagram live.

Hur: För att titta behöver du ha mobilappen Instagram installerad och ha skapat ett konto. Sök efter Svenska Tecknares konto. När sändningen är i gång kan du se den genom att klicka på Svenska Tecknares profilbild/logotyp. Det går att ställa frågor under sändningen genom att skriva i kommentarfältet. Klippet går sedan att se i efterhand på Svenska Tecknares Instagramkonto.

Tack alla medverkande i det kommande numret:
Samira Bouabana, Marcela Contardo, Josefine Engström, Maryam Fanni, Maria Molin, Alexandra Sundqvist, Nathalie Ruejas Jonson, Marja Nyberg, Moa Schulman, Marit Lissdaniels, Tarek Moukaddem, Fernando Medina, Elena Tillman Sperandio

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.