Omslag Tecknaren 2303: Stefan Fält fotograferad av Märta Thisner. Art direction och grafisk form av Mia Degerman, Spektra.

Releaser för Tecknaren #3 2023

Välkommen till release i Malmö den 26 september, i Göteborg den 28 september och i samband med Kolla!-dagen i Stockholm den 4 oktober. Vi ses!

Releaser för Tecknaren #3

Malmö:
Den 26 september blir det release för Tecknaren på Svenska Tecknares och Illustratörcentrums öppna feedback-kväll, där kreatörer kan mötas och diskutera sina arbeten, 17.30 på Rum för bild och form på Friisgatan 12 i Malmö. Länk till eventet. Läs mer om feedback-kvällarna här.

Göteborg:
Den 28 september blir det release för Tecknaren under Svenska Tecknares deltagande på Bokmässan i Göteborg, på ett mingel med kreatörssamtal, klockan 19.00 på ADA Formcenter på Masthamnsgatan 3 i Göteborg. Det är även release för Illustratörcentrums nya katalog. Länk till eventet. Mer om Svenska Tecknares deltagande på Bokmässan.

Stockholm:
Den 4 oktober kommer nya Tecknaren att finnas på plats på Kolla!-dagen, Svenska Tecknares bild- och formutmärkelse, som består av seminarium, branschfest och prisutdelning på Färgfabriken på Lövholmsbrinken 1 i Stockholm.

Innehåll i Tecknaren #3

Tecknaren nummer 3 2023 innehåller ett reportage om bildskapare som helst arbetar analogt och för hand, ett porträtt på den grafiska formgivaren Stefan Fält som jobbar med böcker, tidningar och skivomslag, en essä om museers grafiska profiler och logotyper, och en analys av nyutkomna serieböcker om relationsuppbrott och vänskap.

 

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.